Mysteriet Ibsen

Mysteriet Ibsen,

en byvandring med Guandaline Sagliocco

Sagliocco Ensemble og Lerkefugl Produksjoner har sammen utviklet en Ibsenbyvandring under overskriften “Mysteriet Ibsen” med utgangspunkt i den fantastiske skuespilleren Guandaline Saglioccos franske blikk og clownesque tvisyn på Ibsen og Skien.

Denne Ibsenbyvandringen er et tilbud til dem som ønsker kunnskap om Ibsens oppvekst i Skien på en humoristisk og underholdene måte. Perfekt for dem som i utgangspunktet ikke er kjempeinteresserte i Ibsen, eller er drittlei hele fyren.

Byvandringen starter utenfor Ibsengården i Snipetorp og ender i Ibsenparken. Vandringen varer ca 1 time.

Forestilingen er støttet av Vestfold og Telemark Fylkeskommune, Skien Kommune, Fond for Utøvende Kunstnere og Fond For Frilansere.

 

FOR BESTILLING:

Mysteriet Ibsen er take away teater. Kontakt oss for å avtale dato og pris. Vi tilpasser forestilingen til ulike grupper. Forestillingen kan også varieres i lengde og plassering etter behov. 

 

Kunstnerisk team:

Skuespiller: Guandaline Sagliocco

Manus: Guandaline Sagliocco og Ida Høy

Regi: Ida Høy

Kostyme: Elisabeth Aulie Skjelbred

Rekvisitter: Maria Løkken

Alle foto: Dag Jenssen

 

Om Sagliocco Ensemble:

Sagliocco Ensemble har holdt til i Porsgrunn siden 1988, og ble etablert av Guandaline Sagliocco og Håkan Islinger. Sagliocco Ensemble fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1997 med «Historien om Den Falne Helt», som vant prisen for Beste Forestilling under Festival Fringe i Edinburgh. Siden har kompaniet opptrått i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Nederland, Belgia, Østerrike, Frankrike, Wales, Skottland, Slovenia, USA, Canada og Taiwan med diverse forestillinger. Sagliocco Ensemble turnerer jevnlig både i Norge og Frankrike. Sagliocco Ensemble jobber i et intimt format som kjennetegnes av nær og direkte kommunikasjon med publikum. Skuespiller og kunstnerisk ansvarlig Guandaline Sagliocco har over flere år utviklet et kunstnerisk språk og fundament for produksjonene, og gitt ensemblet en gjenkjennbar signatur; en skuespillerstil preget av humor, lek og poesi, som appellerer til barn og voksne i alle aldre. Sagliocco har mottatt en rekke priser, deriblant: Gullgjerven fra Scenekunstbruket i 2019, Rolf Gammelengs Pris  fra Fond for utøvende kunstnere i 2017, Beste Forestilling MOMIX Festival International i Kingersheim Frankrike i 2009, Beste Forestilling av Norsk Assitej Festival i Kristiansand  i 2000, Fringe First Award for Beste Forestilling, Festival Fringe i Edinburgh, Skottland i 1997.

 

 

 

Design og utvikling: Folkebadet