Peer På Pub

Forestillingen Peer På Pub er en bearbeidelse av Henrik Ibsens mesterverk Peer Gynt. Vi hadde premiere torsdag 6.juni på Parkbiografen i Skien.

Tilbakemeldinger fra publikum:

«Alle som ønsker at Skien skal styrke seg som fødebyen til Henrik Ibsen, bør glede seg over det nye tilskuddet til teaterfamilien i Telemark… Terningkast 5!»
Sindre Omenås
varden.no/kultur/en-gavepakke-av-en-oppsetning

«👏🤩 Peer ble helt ny for meg. Så dyktige og godt instruerte aktører, genial musikkbruk og den dovregubbenscenen tror jeg aldri jeg vil glemme..! Dette er Ibsen for folket. 👍🎉 Ibsen hadde vært stolt! 😘😘😘»

«Takk for en utrolig fin Peer Gynt❤️ Likte det veldig godt. Tydelig, klar, morsom og sår.»

«Kan virkelig anbefale dette teaterstykket. Er fyrverkeri av skuespillere! Kunst 👏»

«Det var en sjeldent bra opplevelse!👏»

Book Peer På Pub til ditt arrangement

Peer På Pub kan kjøpes som takeaway-teater; ”Fullt og helt” eller ”Stykkevis og delt”. Det vil si at din bedrift, organisasjon, eller du privat, kan kjøpe mindre utdrag, eller hele forestillingen, som kan spilles nærmest når som helst, hvor som helst. Dette konseptet kaller vi for ”Helt, Stykkevis og Delt”.  Eksempler på ”Stykkevis» og «Delt” kan være at Solveig og pianist kommer og spiller og synger Griegs musikk, det kan være Peer som spiller utdrag og synger, eller Peer og Mor Åse som gjør det berømte bukkerittet – eller vi kan sette sammen et større program for dere. Ta kontakt så skreddersyr vi forestillingen etter deres ønsker.

Peer På Pub – Fullt og Helt

Fullt og helt er perfekt for sommeravslutningen, eller en annen sosial begivenhet. Du kan, om du er ute i god tid, bestille hele forestillingen. Forestillingen varer i ca 2 timer. Vi stiller da med alle fire skuespillerne og pianist, og rigger oss opp på egenhånd.

Pris etter avtale

Peer På Pub – Stykkevis og Delt

Om du ønsker deg et Ibsen-utdrag til ditt arrangement kan vi spille STYKKEVIS (én skuespiller) eller DELT (to skuespillere eller mer). Da spiller vi lengre utdrag fra Peer Gynt-forestillingen vår. Vi kan også fortelle litt om Ibsens verk, om det er ønskelig. Stykkevis og delt kan spilles de alle fleste steder, og er et perfekt innslag i for eksempel en konferanse, et foredrag, som et kunstnerisk innslag i et burdsdagsselskap, kanskje som en unik gave til jubilanten.

STYKKEVIS

Peer Gynt kommer og gir dere en spennende Ibsen-opplevelse med utdrag fra Peer Gynt.

Pris 6000,-

DELT

To aktører kommer og spiller lengre utdrag fra Peer Gynt. Det kan være:

  • Solveig og Pianist, som leverer et musikalsk program – med bl.a Edvard Griegs Solveigs sang.
  • Peer og Mor Åse som kommer med kjente scener fra Peer Gynt.
  • Peer og hans kvinner. Osv

Pris 11.000,-

Design og utvikling: Folkebadet